blending...
Beachvlag Medium model B

Beachvlag Medium model B

Beachvlaggen, een echte eyecatcher op het gebied van promotiemateriaal.
€ 85,50
Stuur dit artikel door via WhatsApp

Levertijd:
Ca. 1 week na akkoord drukproef


Model:
BBM84X259


BTW:
Exclusief 21% btw



Accessoires:

Bestelling aantalPrijs per stuk
1 € 95,00
5 € 91,20
10 € 89,30
25 € 87,40
50 € 85,50


Aantal: x


Product informatie

Beachvlag Medium model B

Beachvlag bedrukken? Voordeelvlaggen.nl is het online adres voor het snel, eenvoudig en voordelig laten drukken van al uw beachflags. Beachvlaggen zijn ideaal te gebruiken bij buiten-evenementen en beurzen en worden dan ook steeds vaker gekozen als promotiemateriaal. Een opvallende manier om de aandacht te trekken.

Beachvlaggen bestellen

U kunt uw beachvlaggen eenvoudig bestellen bij Voordeelvlaggen.nl. De levertijd van de beachvlaggen bedraagt ca. 1 week. De Beachvlaggen kunt u zelf snel en eenvoudig monteren. Al onze beachflags zijn van topkwaliteit en leverbaar tegen zeer scherpe tarieven. 

Specificaties beachflag

Materiaal: Beachvlaggen worden digitaal geprint op 3 draads 120 grams Polyglans vlaggendoek.

  • digitaal geprint
  • Full Color
  • 120 grams, 3 draads Polyglans vlaggendoek
  • 85% doordruk
  • Levertijd: 1 week

Beachvlaggen ontwerp

Aanlevering: Om ervoor te zorgen dat wij het ontwerp in het juiste formaat kunnen openen, vragen wij u het ontwerp aan te leveren als EPS of AI bestand. Houdt u  er rekening mee dat u in het ontwerp de tekst omzet naar lettercontouren.
Kleuren: Wij vragen u om het ontwerp aan te leveren in CMYK-kleuren. Indien u gebruik maakt van PMS-kleuren verzoeken wij u om dit apart en duidelijk gedefinieerd te vermelden bij uw bestelling. Houdt u er rekening mee dat geringe kleurafwijkingen mogelijk zijn.

Meerdere beachvlaggen bestellen?

Staffelprijzen gelden uitsluitend per bestelling met hetzelfde ontwerp. Voor ieder vlaggenontwerp dient een aparte bestelling geplaatst te worden.

iDeal betalen Voordeelvlaggen