blending...

Vlaggenmasten

Vlaggenmasten zijn in verschillende soorten, maten en kwaliteit leverbaar. Bij Voordeelvlaggen.nl heeft u de keuze uit de 2 volgende materialen vlaggenmast:

- Polyester
- Aluminium

Kwaliteit staat bij Voordeelvlaggen.nl hoog in het vaandel. Onze vlaggenmasten zijn dan ook geselecteerd op de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Naast vlaggenmasten bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het kopen van uw baniermasten.


Vlaggenmast kopen

Het kopen van een vlaggenmast bij Voordeelvlaggen.nl is erg eenvoudig. Na het kiezen van de juiste vlaggenmast en accessoires ontvangt u de vlaggenmast binnen 1 week in huis. De standaard verzendkosten voor het kopen van een vlaggenmast bedragen € 65,00

Vlaggenmast kopen en plaatsen

Na het kopen van een vlaggenmast dient de mast uiteraard ook nog geïnstalleerd te worden. Bij Voordeelvlaggen.nl is het mogelijk om te kiezen voor een compleet pakket. Bij deze complete verzorging wordt uw vlaggenmast bij uw thuis geïnstalleerd door één van onze specialisten..

Vlaggenmast vergunning

Steeds vaker krijgen wij de vraag of bij het plaatsen van een vlaggenmast het nodig is om een vergunning aan te vragen. Of er een vergunning nodig is voor het plaatsen van een vlaggenmast verschilt per situatie. Het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van een vlaggenmast verloopt tegenwoordig via het Omgevingsloket. Op de website van het Omgevingsloket kunt u de vergunningscheck uitvoeren. Op basis van het beantwoorden van een aantal vragen, ziet u of u wel of geen vergunning dient aan te vragen voor het plaatsen van een vlaggenmast.