blending...

Baniermasten

Baniermasten zijn erg populair, dit merken wij ook bij Voordeelvlaggen.nl omdat baniermasten nog altijd één van de meest verkochte masten zijn. Baniermasten zijn met name zo populair omdat door de banieruithouder de vlag altijd goed zichtbaar zal zijn. Met name voor bedrijven is dit natuurlijk erg belangrijl. Baniermasten zijn leverbaar in 2 verschillende soorten materialen, namelijk:

- Polyester
- Aluminium

Omdat bij Voordeelvlaggen.nl het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat worden alle baniermasten geselecteerd op de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Baniermasten bij Voordeelvlaggen.nl zijn leverbaar in 6, 7 of 8 meter. Bent u op zoek naar een afwijkend formaat, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Naast baniermasten bent u bij Voordeelvlaggen.nl ook aan het juiste adres voor al uw vlaggenmasten.


Polyester baniermast

De polyester baniermast van Voordeelvlaggen.nl is een baniermast met banieruithouder. De polyester baniermast is standaard inclusief kantelanker. Het betreft een conische mast (loopt van onder naar boven taps toe), is glasvezelversterkt en leverbaar in de kleur wit (RAL9010).

De polyester baniermast is compleet met sierknop, RVS-uithouder (tot max. 150cm), contragewicht en ringen voor de montage van de banieren.

Diameter: 115 – 65

Baniermast kopen

Het kopen van een baniermast bij Voordeelvlaggen.nl is erg eenvoudig. Na het maken van uw keuze ontvangt u de baniermast binnen ca. 1 week in huis. De standaard verzendkosten bedragen € 65,-. Naast het kopen van een baniermast bent u bij Voordeelvlaggen.nl ook aan het juiste adres voor de complete verzorging van het plaatsen van uw baniermast.

 

Baniermast kopen en plaatsen

Indien u in ons assortiment een geschikte baniermast heeft uitgekozen dan dient de mast uiteraard ook nog geplaatst te worden. Speciaal hiervoor biedt Voordeelvlaggen.nl u het all-in pakket. Bij het all-in pakket wordt de baniermast bij u thuis bezorgd en geïnstalleerd door ons vakkundig en gespecialiseerde team. Zij gaan voor u aan de slag en zullen de baniermast op professionele wijze plaatsen. Op onze website vind u alle all-in prijzen voor het kopen en plaatsen van uw baniermast.