blending...

Betalen & Verzenden

U kunt uw bestelling afrekenen met iDeal.

Met iDeal kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Met iDeal rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van iDeal.

 

Verzendkosten

Voor alle bestellingen binnen Nederland betaalt u bij Voordeelvlaggen.nl géén verzendkosten, met uitzondering van de vlaggenmasten.  De kosten voor het verzenden van een vlag-, banier en/of budgetmast zijn €65,00. Voor het verzenden van bestellingen buiten Nederland maken wij gebruik van verschillende tariefzones:

Tariefzone 1 – Verzendkosten v.a. €10,00 tot max. €37,50

België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco, excl. Andorra), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden, Melilla en Ceuta), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden

Tariefzone 2 – Verzendkosten v.a. €16,00 tot max. €45,00

Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië.

 

Levertijden

De gemiddelde levertijd voor het leveren van vlaggen, banieren, spandoeken, beachvlaggen en vlaggenmasten is 1 week. Vlaggen en banieren met zeefdruk worden binnen ca. 3 weken geleverd.