blending...

Aanleverspecificaties

Bij Voordeelvlaggen.nl staat kwaliteit en een tevreden klant hoog in het vaandel. Ons streven is dan ook een vlag te leveren zoals u deze voor ogen heeft. Om u hiermee zo goed mogelijk van dienst te zijn en het aanleverproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal richtlijnen voor u opgesteld waar u rekening mee dient te houden voor het vlaggenontwerp.

Vlag ontwerpen

Voor onze rechte en staande vlaggen kunt u een vlag ontwerpen in het opgegeven formaat. Indien u gebruik wilt maken van een gekleurde achtergrond houdt dan een overloop van ongeveer 1 cm aan.  Een overloop houdt in dat de achtergrond in het vlaggenontwerp aan elke zijde groter is dan de werkelijke vlag. Wij vragen dit omdat vlaggen een omgestikte omslag hebben van 1 cm aan de buitenranden, door gebruik te maken van een overloop in de desbetreffende achtergrondkleur zorgt u ervoor dat de omgestikte randen ook gekleurd zijn.

Goedkoop vlag laten bedrukken? Bestel uw vlag bij Voordeelvlaggen.nl

Bestandformaat

Om ervoor te zorgen dat wij uw vlaggenontwerp juist kunnen openen, vragen wij u bij voorkeur uw vlaggenontwerp in 1 van de volgende formaten aan te leveren:

  • EPS / ai
  • Pdf

Let erop dat u bij beide formaten de lettertypes omzet naar lettercontouren, hoe u dit doet en waarom wij dit vragen leest u hier.

Zorg ervoor dat uw document in de juiste opmaak staat om er zeker van te zijn dat de illustraties op de juiste plek komen te staan. Om er zeker van te zijn dat wij bij Voordeelvlaggen.nl hetzelfde op ons scherm zien als u voor ogen heeft, verzoeken wij u vriendelijk een eenvoudige print screen van het vlaggenontwerp in jpg / jpeg mee te sturen ter controle.

Opmaak

Het aangeleverde bestand dient in CMYK-kleuren gemaakt te zijn. Indien u gebruik maakt van PMS-kleuren verzoeken wij u vriendelijk om dit apart en duidelijk gedefinieerd te vermelden bij uw bestelling. Houdt u er rekening mee dat een minimale kleurafwijking altijd tot de mogelijkheden behoort. Deze minimale kleurafwijking is afkomstig van het materiaal waar de vlag op wordt gedrukt.

Zorg er daarnaast voor dat u in uw document geen snijtekens gebruikt en dat u lettertypes omzet naar lettercontouren. Het groeperen en afvlakken van het vlaggenontwerp wordt aangeraden om onbedoelde aanpassingen aan uw ontwerp te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat uw vlag zo scherp mogelijk gedrukt kan worden, vragen wij u een minimale resolutie van 150 DPI voor illustraties te gebruiken. Bij voorkeur ontvangen wij vlaggenontwerpen met illustraties van 300 DPI, dit voor een zo scherp mogelijk resultaat.