blending...

Vlaggen bestellen, hoe werkt dat?

Het laten drukken van uw vlaggen bij Voordeelvlaggen.nl is erg eenvoudig. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u de mogelijkheid om eenvoudig uw ontwerp te uploaden. Waar u rekening mee moet houden m.b.t. het vlaggenontwerp vindt u op de pagina aanleverspecificaties.

Na het bevestigen van uw bestelling gaan wij voor u aan de slag. Eerst zullen wij voor u een drukproef ontwerpen. Deze drukproef krijgt u per mail toegestuurd. Zodra u akkoord heeft gegeven op de drukproef van uw vlag, banier, beachvlag of spandoek wordt deze voor u geproduceerd. De gemiddelde levertijd voor het leveren van vlaggen, banieren, beachvlaggen of spandoeken is 1 week. De levertijd voor vlaggen en/of banieren met zeefdruk bedraagt ca. 3 weken.

 

Stappenplan vlaggen bestellen

Stap 1: Kies uw product

In de menubalk aan de linkerzijde vindt u een overzicht van al onze producten. U kunt kiezen uit vlaggen (digitaal geprint of met zeefdruk), banieren (digitaal geprint of met zeefdruk), beachvlaggen of spandoeken. Ook voor alle bijbehorende vlaggenmasten bent u bij ons aan het juiste adres!

Nadat u het gewenste product heeft gekozen, kunt u kiezen welke afmeting u wilt en het aantal. Staat de juiste afmeting er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij maken voor u een vrijblijvende offerte voor het op maat maken van uw vlag, banier, spandoek of beachvlag.

Stap 2: Bevestig uw bestelling

Heeft u uw gewenste vlag gevonden? Kies dan voor de optie “Afrekenen” in uw winkelmand. U kunt afrekenen als gast of u kunt ervoor kiezen om direct een account aan te maken. Met een account bij Voordeelvlaggen.nl profiteert u van speciale klanten acties en kortingen.

Kies uw gewenste betaalmethode en nadat u akkoord bent gegaan met onze Algemene Voorwaarden klikt u op “Verder”. Controleer daarna uw bestelling en adresgegevens.

Stap 3: Upload het bestand

Na het controleren van uw bestelling en gegevens kunt u het gewenste vlaggenontwerp uploaden. Alle aanleverspecificaties m.b.t. het vlaggenontwerp vindt u hier.

Is het uploaden gelukt? Dan klikt u op “Bevestig bestelling”.

Stap 4: Controleer uw ontvangen drukproef

Nadat uw bestelling bij Voordeelvlaggen.nl in goede orde is ontvangen gaan wij voor u aan de slag. Eerst gaan wij voor u een drukproef ontwerpen. Nadat dit ontwerp klaar is ontvangt u de drukproef in uw mail. Nadat u akkoord heeft gegeven op de drukproef gaan wij aan de slag met het drukken van uw vlag, banier, spandoek of beachvlag.