blending...
Spandoek 100 x 300 cm

Spandoek 100 x 300 cm

Ontwerp uw eigen spandoek en bestel snel en voordelig bij Voordeelvlaggen.nl.
€ 54,50
Stuur dit artikel door via WhatsApp

Levertijd:
Ca. 1 week na akkoord drukproef


Model:
TS100x300


BTW:
Exclusief 21% btwAccessoires:

Bestelling aantalPrijs per stuk
1 € 54,50


Aantal: x


Product informatie

Spandoek 100 x 300 cm

Spandoeken drukken en bestellen kan tegenwoordig snel en eenvoudig online bij Voordeelvlaggen.nl. U maakt zelf uw ontwerp en wij drukken voor u een spandoek van topkwaliteit tegen de meest scherpe tarieven. 

Spandoek bestellen

Nog niet zo heel lang geleden was het drukken van een spandoek behoorlijk prijzig en een heel gedoe. Gelukkig ontwikkelt de techniek zich snel en is het drukken van een spandoek tegenwoordig een stuk sneller, eenvoudiger en bovenal voordeliger. Voordeelvlaggen.nl drukt voor u spandoeken van topkwaliteit tegen de meest scherpe tarieven. Na het bestellen van uw spandoek gaan wij voor u aan de slag met een drukproef. Deze drukproef ontvangt u van ons per mail. Na akkoord op uw drukproef ontvangt u uw spandoek binnen 5 werkdagen.

Spandoek ontwerp

Aanlevering: Om ervoor te zorgen dat wij het ontwerp voor uw spandoek in het juiste formaat kunnen openen, vragen wij u het ontwerp aan te leveren als EPS of AI bestand. Houdt u er rekening mee dat u in het ontwerp de tekst omzet naar lettercontouren.
Kleuren: Wij vragen u om het ontwerp aan te leveren in CMYK-kleuren. Indien u gebruik maakt van PMS-kleuren verzoeken wij u om dit apart en duidelijk gedefinieerd te vermelden bij uw bestelling. Houdt u er rekening mee dat geringe kleurafwijkingen mogelijk zijn.